Predstavitev

KD Projekt d.o.o., proizvodnja inženiring in trgovina, je družba, ki z visokim strokovnim znanjem, teamskim delom, nadzorom in koordinacijo med izvajalci vodi izvedbo in inženiring na področju opremljanja javnih in individualnih prostorov.
V Sloveniji zastopamo tudi blagovno znamko Silvadec lesni kompozit Forexia® , lesni kompozit, ki je talna obloga za zunanje prostore.

Kvaliteta, zanesljivost, točnost in garancija na izvedena dela so lastnosti, ki jih neprestano razvijamo in nadgrajujemo z izkušnjami pri opremljanju poslovnih prostorov, hotelov, restavracij, trgovin in individualnih objektov.
Kot dopolnilo vsemu temu nudimo tudi pohištvo in opremo za zunanje prostore, z ustrezno dobavo in montažo.

KD Projekt d.o.o. nastopa pri projektih kot ponudnik, koordinator, nadzornik in odgovorni za potek del po zadanem terminskem planu. Točnost pri končni realizaciji, je v dobi, ko je čas denar, eden najmočnejših adutov, na katerih gradimo svoj ugled in nam prinaša referenčne naročnike.

 
Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Beri naprej ...